Лили Иванова стряска с анорексично тегло! Певицата болезнено слаба (СНИМКИ)

0

С повече от 10 кг е отслабнала и без това хилавата Лили Иванова. Примата на българската естрада продължава да слабее и феновете й са силно притеснени за здравето й.

Изпълнителката на „Детелини“ е заприличала на анорексичка, а болезненото й тегло е стигнало под допустимия минимум.

Всеизвестен факт е, че Лили спазва определени хранителни режими с цел да поддържа добро здраве въпреки своите 83 години. Тези дни обаче примата изплаши почитателите си, които се сащисаха от отслабналото й изпито лице и тънките й като клечки крака, пише „Ретро“.

Иванова бе забелязана по време на репетиции с бенда си в залите на Нов български университет, където очевидци я помислиха за болна.

Всъщност през месец май Лили изкара тежък ковид, след който, слава богу, е успяла да се възстанови напълно. Въпреки това, покрай болестта е загубила доста килограми, които са се отразили пагубно за и без това слаботелесното й тяло. Някои дори заподозряха, че страда от анорексия и булимия.

Близки до Лили неведнъж са издавали, че тя пази строга диета, според която има дни от седмицата, в които кара само на вода и се лишава от всякаква храна. Възможно е именно покрай режимите имунитетът й да се е отслабил и така да е лепнала ковид.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.