Деси Стоянова изрева: Водещата е бясна! (ето кой я докара до истерия)

0

Деси Стоянова се зарече да съди изродите!

Деси Стоянова определено е спокойната и уравновесена част от дуото със Сашо Кадиев. При цялото си търпение и философски поглед на живота обаче, тя не успя да се сдържи и буквално изрева. Направи го публично в нета, за да спаси стотици будали, които като нищо ще пострадат.

Оказа се, че непознати са откраднали нейни фотоси от профила й и са ги постнали в сайтове с откровено фалшиви новини. Именно там Деси попада на едно свое интервю, каквото тя никога в живота не е давала, в което подробно обяснява как е отслабнала и какво пие, за да се наслаждава на топ формата си през лятото.

Естествено, в статията се предлагат линкове към продукти за вталяване, които уж тя пиела с килограми. Това потресе Стоянова дотам, че тя се зарече, че ще съди изродите, които застрашават хорското здраве. И алармира последователите си да не вярват на тези щуротии.

“Това не само е лъжа, това е опасна измама. Да си играеш на ролетка със здравето, че и с живота на толкова хора, това е престъпно. Никога и под каквато и да е форма не съм давала такива интервюта, още по-малко пък съм пила хапове, сокове и тем подобни, за да сваля кила. Който иска да го направи, има режими, има и спорт”, казва Деси.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.