Шок: Анита на Рачков си “ампутира” ръцете с фотошоп! (виж още)

0

Анита на Рачков тръгва към опасно състояние като анорексия!

Всичко бяхме виждали, но такова нещо като това, което стори Анита на Рачков, не сме. Казано вкратце Анита Димитрова сама си “ампутира” ръцете със съдействието на фотошоп и пльосна снимката в мрежите, като явно се има за много хубава на нея.

Фотото е от днес, часове след вчерашния й рожден ден, като любимата на Рачков позира с благодарности до пищен букет цветя. Не е ясно дали те са от избраника й, защото Димитрова благодари на всички, уважили празника й.

Вместо да се възхитят на китките обаче, потребителите се оцъклиха към ръцете й, които почти липсват. Вярно е, че Анита е болезнено слаба, чак кльощава като манекен на Бухенвалд, така че да ползва допълнителен фотошоп, за да се втали, граничи с малоумие.

Някои веднага заподозряха в кадъра наличие на психически проблем при Анита и са убедени, че девойката страда от анорексия. А и като погледнеш, веднага ще установиш, че главата й е някак твърде голяма и не съответства на кокалестото й телце.

“Щом се реже и на снимки, без да си дава сметка, че реално е опасно слаба, това е явен признак за проблем. Дреме ли Рачков, не вижда ли, но той пръв трябва да говори сериозно с нея по въпроса”, коментират в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.