Боби Михайлов ряпа да яде! Вижте как Слави Трифонов мята кючеци

0

Гюбеците на Боби Михайлов, които мяташе на парчето на Преслава „Като за финал“ са нищо в сравнение с уменията на Слави Трифонов да щрака с пръсти. По-паметливите ще потвърдят, че Дългия всъщност е ненадминат талант в чалга танците и макар неведнъж в шоуто му да са осмивали Перуката, гологлавият тв водещ по нищо не му отстъпва.

Култово е видеото, в което върти гюбеци на сватбата на дясната си ръка Тошко Йорданов. Всъщност Слави е кум на своя сценарист през далечната 1989 г. – тогава, когато все още е имал коса, не е бил куц и е бил доста кръшен.

За сватбата на един от най-добрите си приятели Дългия се подготвял доста време. Той  намерил специално за танца на кума жива кокошка, с която да играе на младоженците, пише Lupa.bg. Вързал й краката, че да е мирна, докато кърши ханш и заляга по земята, опиянен от чалга ритмите на хита „Камъните падат“.

За толкова подвижен и игрив кръстник всеки младоженец си мечтае! А според добре осведомени източници, Дългия се представил подобаващо и в пликчето с пари за младото семейство.

„Чалгарщината определено си му е в кръвта на Славито! И сега да му падне възможност, пак така ще го изиграе“, коментират видеото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.