Tik Tok сензация открит мъртъв

0

Една от най-големите звезди на Тик-Ток беше открит мъртъв, узна Горещо.

Купър Нориега е починал едва на 19 години. Младежът, който се прочу със своите над 2 милиона последователи в социалната платформа, е бил намерен мъртъв в Калифорния. От полицията все още отказват да разгласят причините за смъртта му.

Все още се води разследване, но според медиците той най-вероятно се е самоубил. Преди смъртта си той е поел и голяма доза наркотици. Парадоксалното е, че един от последните му проекти, преди да почине, е уебсайт, свързан именно с психическото здраве на хората.

“Едно от многото неща, които научих, докато се боря с моята зависимост е, че, заобикаляйки се с негативни хора, те само те дърпат назад”, написа наскоро той.

В последните часове от живота си Нориега е намекнал за намеренията си. Той е споделил видео в Тик-Ток, в което лежи в леглото си и намеква именно, че обмисля да сложи край на живота си.

През януари месец миналата година той се похвали, че от 90 дена не е вземал никакви наркотици. Малко преди това той беше опитал да се самоубие с огромна доза забранено вещество, което едва не се оказа фатално.

Този път обаче крайният резултат е бил фатален. Семейството му не скри огромния шок от случилото се.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.