Бомба: Гаджето на Тита бесен! (ето как певицата разгневи Недко Николов)

https://goreshto.net/goreshto/bomba-gadzheto-na-tita-besen-eto-kak-pevicata-razgnevi-nedko-nikolov/46918 Goreshto.net
Бомба: Гаджето на Тита бесен! (ето как певицата разгневи Недко Николов)

Недко Николов бесен на Тита заради това й решение!

Меко казано бесен е приятелят на Тита – Недко Николов. Това разкриха познати на двойката, която продължава да бъде заедно, въпреки проблемите напоследък. Всъщност причината за зачестилите скандали е самата Христина Христова и по-точно нейното решение да крие връзката и приятеля си.

Помним, че преди Тита редовно постваше фотоси и сторита с Николов, но от месеци насам тя е повече от сдържана в това отношение. Стигна се и дотам, че се заговори за раздялата на двамата, поради липсата на техни общи изяви в нета.

Е, ММА боецът и изпълнителката не са се разделили, но Тита предпочела да си спести обидите на последователите и да спре да показва Недко. Знаем, че от старта на връзката й с него феновете нито за миг не си спестиха критиките и ясно показаха, че не одобряват избора й. И макар животът да си е неин и да не дължи обяснение никому, тя решила, че това е подходящият ход.

Invalid domain: googleusercontent.com
Не на същото мнение обаче е Николов, който продължава редовно да се хвали с любовта им и се дразнел, че тя не прави същото. “Недко даже й заяви, че ако тя се срамува от него, по-добре да прекратят. Надали още много ще търпи да бъде в сянка”, коментират запознати.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.