Цеци Красимирова си купи пистолет! Получавала заплахи заради мъжа си?

Mултимилионерyt Майкъл Струмейтис се набъркал и в наркосредите

0

Цеци Красимирова си извади разрешително за оръжие и вече е горда притежателка на първия си пистолет. За това се похвали самата тя в социалната мрежа, с което предизвика доста въпроси от близките си.

Оръжието е от калибър 9×19, с удължена цев, малък и удобен и идеално се побира в дамска чанта. Бърза проверка на Goreshto.net показа, че въпросният модел струва близо 3000 лева и далеч не е за аматьори.

И тук идва въпросът – защо й е на Цеци Красимирова пистолет. Същата питанка се появи и под поста на родната моделка, като близките й недоумяват защо си е купила оръжие и я питат сигурна ли е, че е добра идея да го притежава.

Според източници от ъндърграунд средите Красимирова получава заплахи от няколко месеца насам. Те били насочени основно към съпруга й – мултимилионера Майкъл Струмейтис, който се занимава с производство и разпространение на марихуана. Бизнесът му е легален, но според запознати покрай него Биг Майк се набъркал и в наркосредите.

Покрай Струмейтис и бизнеса му започнало да става доста напечено и заплахите зачестили. Именно затова Цеци решила този път да предприеме действия и да се защити.

Припомняме, че през 2003 г. Красимирова бе простреляна в Амстердам от куршума убил приятеля й Константин Димитров, по-известен като Косьо Самоковеца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.