Тошко Йорданов уреди пост в министерство за любовницата си

Двамата даже живеят на семейни начала  

0

Още едно скандално разкритие, свързано с Тошко Йорданов видя бял свят.

 

Оказва се, че човекът на Слави Трифонов е уредил любовницата си със сладък пост. В крайна сметка обаче назначението ва зам.-министър Велислава Петрова излезе в абсолютен разрез със закона, имайки предвид, че е с английско гражданство.

 

Припомняме, че извънредното си телевизионно обръщение, Слави Трифонов хвърли обвинение върху Кирил Петков, че е национален предател. Той твърди, че чрез съветника си по външна политика Весела Чернева, Петков е поел ангажименти към лидери от европейска и световна величина да разреши проблема със Северна Македония.

 

Освен това той го упрекна, че е сторил това, без дори да информира външния министър Теодора Генчовска, която е от квотата на ИТН.

Оказва се, че Теодора Генчовска и нейната заместничка Велислава Петрова, са изпаднали в немилост.

 

Напоследък Петков дори подозирал Генчовска в задкулисно съглашателство с Румен Радев по темата Северна Македония.

Вероятната причина за това е, че и двамата настояват страната ни да не дава разрешение на Северна Македония да се присъедини към ЕС, ако съседите не впишат в конституцията си българите като държавотворен народ.

 

Напрежението между Трифонов и Петков се задълбочило и от съмненията на премиера, че Велислава Петрова обслужва външнотърговските интереси на олигарсите Пламен и Атанас Бобокови. Причината затова бил фактът, че двама бивши директори в предприятията на братята се озовали на ключови дипломатически позиции. Още повече, че назначението им било парафирано от Петрова.

 

Напоследък мълвата все по-упорито носи, че Велислава Петрова е любовница на Тошко Йорданов, който е зам.-председател на ИТН и дясна ръка на Слави Трифонов. Отново според мълвата, той е в интимна близост с вирусоложката от поне две години. Някои дори твърдят, че двамата живеят под един покрив.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.