Вдовицата на Шарлопов тотално се окепази с пластики! Вече няма и следа от естествената хубост на Боряна

Боряна за пореден път е напомпала устните с филъри, като добавките се отразяват и на лицето й

0

Вдовицата на Стефан Шарлопов рязко прекрачи границата на естетиката и след последните няколко процедури при пластичния си хирург е заприличала на средностатистическа плеймейтка, търсеща внимание.

Боряна за пореден път е напомпала устните с филъри, като добавките се отразяват и на лицето й, което изглежда застинало като статуя. Видно е и че е опъвала бръчки с инвазивен лифтинг, който още повече е изпънал лицето й по доста неестествен начин.

Още преди смъртта на милионера Шарлопов, Боряна си бе сложила силикон в бюста, което е разбираемо, имайки предвид четирите й раждания. Откакто хотелиерът почина обаче, вдовицата започна да прекарва все повече време в козметичните студиа и естетичните клиники, пише “Уикенд”.

Според запознати, причината 46-годишната Боряна да търси методи за разкрасяване е новият й млад любовник. Той е семеен шофьор и връзката им е сериозна, но не толкова, че Шарлопова да си помисли за втори брак или още деца.

За да се чувства свежа и млада обаче, тя изпитвала нужда постоянно да се тунингова. И докато в началото всички я поздравяваха за перфектната форма и подмладения вид, сега последователите й масово цъкат с език и клатят глава: „Как можа да се окепази така!?“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.