Ива Екимова шокира с крак на извънземно! Пиарката сгафи с фотошопа

0

Пиарката Ива Екикова шокира последователите си с крак на извънземно. Блондинката се показа по бански, позирайки в предизвикателна поза така, че да покаже максимално от тялото си. И за да възкликнат феновете й колко секси е за своите 46 години, Ива явно е решила да се „бутне“ тук-там така, че да изглежда на годините на дъщеря си.

Екимова наистина се е издокарала доста слаба, стройна и висока на фотоса, но дори с невъоръжено око се забелязва, че снимката не е реална. В опита си да покаже манекенски пропорции, каквито имаше навремето като Момиче на късмета, Ива е изкривила и изтънила крака си толкова драстично, че прилича по-скоро на някой от крайниците на Пришълеца.

Повечето от последователите й се вързаха на измамата и побързаха ентусиазирано да я питат как аджеба е постигнала тяло на 20-годишна и каква е тайната на вечната младост. Ива обаче не отговори на нито един от феновете си, а само многозначително се подсмихваше под коментарите им.

Любопитна подробност е, че Мис Баба Дони Василева се намира в същия комплекс в Гърция и си е направила същото фото край басейна. Разликата е само в години – Дони е на 51! Оставяме на вас да прецените коя е по-секси…

Ива Екимова
Ива Екимова

Дони Василева
Дони Василева
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.