Разхищение! Снахата на Доган пръсна 10 бона за прощъпулник! Памела разорява фамилията (СНИМКИ)

Прохождането на внучката на Доган стъпи на близо 10 000 лева.

0

Малка сватба вдигна снахата на Ахмед Доган – Памела, по случай първите стъпки на дъщеричката си Ноел. Прощъпулникът на момиченцето бе истинско разхищение, което надмина по харч не само един по-претенциозен детски рожден ден, но и малко сватбено тържество.

За празника на дъщеричката си Памела и Демир Доган бе поръчала пищна украса от популярна агенция. Арка с над 100 розови балона, огромни пеперуди, естествени цветя и надпис „Стъпвай смело“ посрещнаха гостите на партито, които бяха в тесен кръг от около 30 души с децата.

За сметка на това пък менюто бе изискано гурме, чиито масраф в крайна сметка излезе на фамилията като за 100 души. Само празничната торта удари 400 лв., като бе поръчана от т.нар. „сладкарница на звездите“, където сладкишите и погачите винаги са ужасно скъпи.

Аутфитът на малката Ноел бе в тон с този на майка й. Двете бяха облечени в маркови тоалети на обща стойност над 3000 лева. Като прибавим сметката в заведението и украсата, прохождането на внучката на Доган стъпи на близо 10 000 лева.

Сумата, разбира се, е нищо в сравнение с авоарите, с които разполага фамилията. Подобни партита обаче са честа практика в ежедневието на Памела, която не се скъпяла нито за маркови дрехи и аксесоари, нито за екзотични пътешествия, а още по-малко – за празниците на децата си.

Близки до фамилията са силно притеснени, че снахата на Доган ще разори цялата фамилия и съпругът й Демир вече изнемогвал.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.