Емил Каменов от "Къртицата" се оказа абсолютен лъжец

https://goreshto.net/novini/emil-kamenov-ot-karticata-se-okaza-absolyuten-lazhec/49282 Goreshto.net
Емил Каменов от "Къртицата" се оказа абсолютен лъжец

Разкриха лъжите на Емил Каменов, оказа се голям фантазьор

Абсолютен лъжец е Емил Каменов. Той никога не се е докосвал до холивудските звезди, снимали в България филми, съобщава "Всеки ден". Всичко е изцяло плод на фантазията му и на опити да впечатли жените в "Къртицата", пише още изданието.

Както е известно, Емил Каменов се превърна в хит сред участниците в риалитито с твърдението, че се познава лично със знаменитости като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Нищо подобно обаче. Единственото общо между Каменов и тях е фактът, че риалити звездата е била охранител по време на снимките, но това не значи познанство. Даже не е сигурно дали някога ги е мяркал и визуално.

[caption id="attachment_3916" align="alignright" width="300"]Емил Каменов се оказа лъжец Емил Каменов се оказа лъжец[/caption]

Преувеличените твърдения, които граничат с откровена лъжа, са често използван прийом на Емил Каменов за привличане на вниманието, научи Goreshto.net. Това са потвърдили негови колеги охранители, които с годините са се научили да не вярват по никакъв начин на Каменов.

Целта на най-здравия мъж в "Къртицата" е ясна. Той искада се хареса на останалите и основно на жените. Днешните дами се впечатляват много от подобни познанства, въпреки че не е ясно как едно такова нещо ще те накара да излезеш на среща с някого например, но се случва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.