Шоубизнес

От ГЕРБ вербуват Ивана

От седмици насам представители на ГЕРБ от Айтос не спират да преговарят с чалга звездата, предлагайки й отлични условия само и само тя да е в листата им в родния й град.

Според общественото мнение това е опит да се вземе мнозинство чрез използване на популярността на чалгата.

Преди четири години Бойко Борисов преряза Митко Пайнера в политическите му амбиции точно по тази причина, като игнорира всеки контакт с този жанр.

С наближаването на изборите обаче, партийната политика явно се обръща на 180 градуса. Очевидно Ивана е привлякла агитаторите от ГЕРБ с образование, добри ораторски способности и липсата на евтини скандали, толкова характерни за колежките и. Естествено най-важното за един подобен кандидат е известността, а Ивана няма от какво да се оплаче в тази област.

“Всички знаят колко съм далеч от политиката и че парите в нея са последното нещо, което ме вълнува. Винаги съм смятала, че хора с възможности трябва да управляват, за да не бъдат изкушавани от подкупи. Поласкана съм от любовта на съгражданите ми в Айтос, които са категорични в тезата си, че аз трябва да вляза в парламента”, каза певицата.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.