Грозно: Данна чукна 18 с вулгарна визия! (сравнете я с наборката й Крисия – СНИМКИ)

0

Данна и Крисия на 18 – разликата обаче е огромна!

Данна или Даниела Пирянкова, както е по лична карта, стана на 18. Само броени дни след чаровницата Крисия, която навърши своето пълнолетие на 1 юни. Съпоставяме двете една с друга, защото имат прекалено общо. Не само, че са на едни години, но и заедно станаха популярни от шоуто на Слави Трифонов преди вече доста години.

Развитието, възпитанието и най-вече личния морал и акъл на двете девойки обаче, се оказа различен, колкото огъня и водата. Докато Крисия все още прилича на дете, отдала се е на ученето и дори няма гадже, то Даниела се хвърли стремглаво в чалгата преди няколко лета.

А оттам не закъсняха и последиците. Някогашното пухкаво и дори възпълно момиченце се подложи на нечовешки диети и корекции, за да добие вид. Този вид обаче все повече прилича на гротеска – огромни изкуствени джуки, тежък грим на кабаретна дама и то на възраст, все по-оскъдни дрешки и крайно провокативно поведение.

И всичко това при все, че до днес Данна нямаше и 18 години. Разбираемо е, че певицата получава критика след критика в нета, както и семейството й, което според потребителите е виновно, че е допускало това.

“Вече е пълнолетна, работата е отекла. Щом досега не я скастриха и не й казаха да си седи на четирибуквието като сериозно момиче, пиши я бегала”, коментират фейсбукари.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.