Ким Кардашиян истеряса: Унизиха я като й отказаха достъп до тържествата на кралицата! (виж още)

0

Страшно унижение за Ким Кардашиян от кралицата!

Ким Кардашиян не е в кожата си. Скандалната риалити звезда буквално истеряса и изпадна в амок, когато тя – “нейно величество”, бе отрязана без много приказки от истинското Величество – Елизабет II. Защото интернет “кралици” много, но реалната е само една. За яд на Кимчето…

Цялата сага стартира, когато се разбра, че Кардашиян е пристигнала в Лондон, заедно с Пийт Дейвидсън. Предвид факта, че Ким почти не може да бъде видяна в Англия и това определено не е сред любимите й дестинации, визитата й на Острова провокира доста шум.

Е, целта й моментално стана ясна. Кардашиян се гласеше да присъства на тържествата по случай 70-годишният юбилей на Елизабет на трона. Първо тя чакала официална покана като тези за най-елитните гости, но си останала с пръст… някъде си.

След това обаче не се отказала (къде ти Ким да не получи своето) и лично написала молба до двореца, в която споделила, че с радост би присъствала на събитието. Тогава дошъл най-жестокият удар и огромно унижение за Кардашиян, която била позорно отрязана и й бил забранен какъвто и да е достъп до мероприятието.

“Че кралицата и дворът да не са луди?! Тая новобогаташка, която не е известна с друго, освен с мощния си дирник, какви ще ги дири в двореца?!”, смеят се в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.