Вулгарно: Опечалената любима на Денис Теофиков си татуира “Целуни това” на з@дника! (СНИМКИ)

0

Цинично и позорно – ето какво направи гаджето на Денис Теофиков!

Много тъжната и опечалена приятелка на покойния Денис Теофиков отврати всички с последните си действия. Алекса, която се правеше на адски обичаща певеца и се чудеше как ще живее без него, не само си гледа кефа, но и е откровено брутална.

Силиконовата и намазана с макиаж до ушите гримьорка шокира мрежата с най-новата си придобивка. Това е татус, но не какъв да е татус. “Целуни това!” – пише на двете задни бузи на Алекса, татуирано на английски.

Явната покана към мъжкия пол да ходи и да й целува з@дника е меко казано цинична. Това смятат 99 процента от последователите й, които не скриха възмущението си от нея. И добре я наредиха във виртуалното пространство.

“Че си куха лейка се разбра веднага, още докато беше с Денис. Но това сега е черешката на всички торти. Как не те е срам, бе?! Така ли пазиш любовта си и почиташ паметта на момчето, което ти даде сърцето си?! Кифла! Заслужаваш някой, който ще ти даде това, което искаш, но ще те побърка от гаври и ще се държи с теб като боклук. Честито да ти е!”, гневят се в нета.

Припомняме, че младият Теофиков, който беше влюбен в гримьорката, скочи от терасата в дома на свой приятел, след като дълго време е страдал от депресия и никой не е разбрал за това.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.