Уникум: Джулиана Гани едно не иска да гледа, второ ще ражда! (виж тук)

0

И второто ли дете ще паряса Джулиана Гани, питат се в нета?!

Джулиана Гани не спира да потриса с глупостта си. Силиконовата кукла се похвали пред своите последователи, че щяла да ражда второ. Нещо повече – бебето вече било планирано и заедно с новия й Теодор Гецов работили здраво по въпроса.

За усиления им труд в кревата не се съмняваме, но се съмняваме в родителските способности на Ганито. Която отдавна доказа, че и го заяви публично, как едно дете не иска да гледа, но сега се е напънала второ да ражда. И това ако не е циганска работа, здраве, коментират в нета.

“Ще си имаме детенце с Теодор, защото много се обичаме. Искам то да е непременно момиченце, защото вече момченце си имам”, кудкудяка доволно Джулианка в Инстаграм. Да я пита някой кога за последно си видя първото дете Давид и изобщо знае ли какво прави той, как се храни и пита ли за нея…

Знаем, че бащата Илиян Найденов пое грижите за малкия още откакто Гани шокиращо призна на аудиозапис, че не й пука за сина й, млада е да робува на дете, щяла да го даде в дом и да си роди ново. Чудим се така ли ще говори и за бъдещото бебе, ако или по-точно когато, връзката й и с Гецов приключи безславно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.