Малката Крисия вече е на 18: Ето къде и как посрещна пълнолетието си! (СНИМКИ)

0

Крисия Тодорова на 18 години! Честито, момиченце!

Малкото гласовито чудо на България вече е голямо. Да, говорим за Крисия Тодорова, която чукна своите 18 годинки и вече е пълнолетна, макар да не й личи. За разлика от повечето си съученички, някои от които си приличат направо на лелки, Крисито изглежда още дете. Това е прекрасно и се дължи на доброто възпитание, което семейството й е дало. Както и на факта, че не бърза да се боде и да се прави на кифла като много други.

Като говорим за семейство, няма как да не припомним, че Крисия загуби важна част от него – своя баща Марин Тодоров, който почина едва на 53 години. Той бе сполетян от тежък инфаркт, докато с часове спорел с жлъчен съдия-изпълнител. По това време Криси участваше в “Капките”, но прояви крайно мъжество и сила, за да продължи в шоуто.

Талантливката се отказа от абитуриентския си бал, заради трагедията с баща си и не пожела да отиде да празнува с випуска си. За своето пълнолетие обаче тя замина с майка си и сестрите си за Гърция, където духна свещичките на остров Миконос.

Сега следва да реши къде ще продължи образованието си, защото твърдо е решила да има такова. Крисия завърши с отличие варненската музикална гимназия, а и занапред ще се развива с музиката. Желаем й успехи!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.