Опасно! Родни звезди си бият инжекции с инсулин за отслабване! Галена и ДесиСлава броят по 400 лв.

Именно така са успели да се вталят до неузнаваемост певачките Галена и ДесиСлава, както и Глория

1

Опасен метод за отслабване нашумя сред родните звезди. Фолк певици свалят ударно килограми, като всеки ден си бият инжекции с инсулин. Именно така са успели да се вталят до неузнаваемост певачките Галена и ДесиСлава, както и Глория.

Само за месец те смъкват над 10 кг от теглото си, без да гладуват и без да се налага да се потят във фитнес залата. Методът е лесноприложим и не се налага да се прилага при специалисти. Родните звезди сами си бият инжекциите, които им струват около 400 лв. на месец – доста по-изгодно, отколкото би ги таксувал реномиран диетолог или лайф коуч.

За съжаление обаче, методът е доста опасен и специалисти не го препоръчват. „Инсулинът се прилага при диабетоболни или в някои случаи на сериозни затлъстяване, вследствие на заболяване. Той категорично не бива да се прилага при здрави хора с малко излишна маса, защото може да доведе до сериозни последици“, алармира пред Goreshto.net специалист в сферата на отслабването.

Тъй като методът обаче е доста ефективен, бърз и дава много добри резултати, все повече звезди прибягват към този трик. Освен Галена, Глория и ДесиСлава, с инсулин е успяла да отслабне и дъщерята на Глория – Симона Загорова.

 

1 коментар
  1. Здравко казва

    Цяло Търново знае че Галена се боде с инсулин . Тя няма мозък за повече .

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.