Кобилкина към Бойко Кръстанов: Ти си момченце с “малък членче”

„Моля, съсредоточете се! Разсеян мъж прилича на момченце с малък членче, който трудно се обвързва!“

0

„Момченце с малък членче“ – така сексоложката Наталия Кобилкина нарече актьора Бойко Кръстанов, който е един от секссимволите на новото бг кино. Репликата бе изпусната в сериала „Съни бийч“ като част от сценария, разбира се.

Кобилкина влиза в хитовата сапунка, като играе самата себе си. Тя трябва да изнесе семинар в хотела, подчинен на Кръстанов, в ролята на Гомес. Посрещайки я в лобито обаче, Гомес е разсеян и погълнат от проблемите си. Това изнервя нахаканата Кобилкина и тя го жегва: „Моля, съсредоточете се! Разсеян мъж прилича на момченце с малък членче, който трудно се обвързва!“, пише Lupa.bg.

Нататък под острието на режещия й език минават и други актьори като Даниел Пеев-Дънди, в ролята на пиколото Георги. Него тя описва като типичния български мъж – със свръхсамочувствие, много тестостерон, но слаба визуална поддръжка.

Кобилкина от няколко години насам живее е Англия заедно със съпруга си Такис Дретакис и сина им Филип. Тя се върнала у нас специално за снимките на „Съни бийч“, който бил един от любимите й родни сериали. Наталия дори се самопредложила за роля в сапунката срещу символичен хонорар. „Реклама за мен, рейтинг за вас“, цанила се сексоложката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.