Ново 20: Разделени ли са Борис Солтарийски и Аделина?! (още подробности)

0

Борис Солтарийски и Аделина не са се появявали заедно от месеци!

Разделени ли са Борис Солтарийски и жена му – това се запитаха мнозина днес, а и не само, когато Аделина Солтарийска отново се появи сама в мрежата. Този път обаче отсъствието на Боцко е очебийно, защото става въпрос за последния учебен ден на дъщеря му Ема.

Аделина постна фотоси от тържеството за дечицата, на което се виждат тя и малката, учителките, останалите хлапета, но не и таткото Борис. Преди време, помним, че той редовно се щракаше с Ема и то по всевъзможни причини – от първо зъбче до първо падане и така нататък.

Слуховете, че двамата с Ади са се разделили, тръгват и спират от повече от година време, но ако погледнем и в нейния профил ще видим, че снимки със Солтарийски липсват. Хубавата му жена се снима или с приятелки, или в реклами, или напълно сама. Къде е мъжът й през последните месеци, се пита в тази задача…

“Като нищо може да са се парясали, защото Боцкото не е лесен нрав. Инат е, раздава го тежкар, откакто отиде певец при Слави още и изобщо е голямото “дубрутру”. Аделина също е характер и ако той иска постоянно да й се налага, гаранция е, че няма да изкрякат дълго заедно”, коментират познати на двойката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.