Болестта на 21 век: И голямата щерка на Фатик с тежка булимия? (СНИМКИ)

Според запознати Тюркмен имала сериозни проблеми с последното си гадже и след трудна раздяла отказвала да се храни

0

Голямата дъщеря на митичния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик страда от тежка форма на булимия, шушукат в светските среди. Красивата Александра Тюркмен в действителност е отслабнала болезнено и вече дори е по-слаба от сестра си Адриана, която от години има хранително разстройство.

На последните снимки Алекс Тюркмен е ужасяващо слаба, краката й само кожа и кости, а от лицето й са останали само силиконовите устни. Близките й са силно притеснени за здравословното й състояние и недоумяват какво се случва с нея.

Според запознати Тюркмен имала сериозни проблеми с последното си гадже и след трудна раздяла отказвала да се храни. Красавица прехвърли 35 години, но все още не е омъжена, няма и деца. Поредната й провалена връзка я докарала до тежка депресия, след която започнали и първите симптоми на булимия.

Сестра й Адриана имаше същия проблем, но в крайна сметка успя да се пребори и днес е щастливо влюбена в новото си гадже.

Алекс винаги е била по-слабата сестра психически. Тя още не може да преживее убийството на баща си и често плаче за него. Емоционалното й състояние се отразявало и на връзките й и затова трудно успявала да задържи мъж до себе си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.