Дани Петканов прободе Алекс в сърцето: Ще си имам момиче

Неотдавна тя разкри, че си е правела планове за второ дете с Дани и много е искала това да се случи

0

„Много искам да имам поне още едно дете (този път момиченце). Един ден…“, написа Дани Петканов под снимка със сина си и малко момиченце на същата възраст. Под поста му заваляха пожелания от близки и познати, които го увериха, че щом толкова силно го иска, скоро мечтата му ще се сбъдне.

Публичният пост не остана незабелязан и от бившата му съпруга Алекс Богданска, която още не може да прежали Дани и страда покрай развода. Моделката стана кожа и кости и покрай упорития слух, че Петканов си е намерил нова любов – квартална продавачка. Дали именно от нея Лудият репортер иска момиченце, остава загадка.

Със сигурност обаче думите на Петканов са били като нож в сърцето за Алекс. Неотдавна тя разкри, че си е правела планове за второ дете с Дани и много е искала това да се случи. Точно в този момент той я попарил с новината, че иска развод.

Алекс вече не само не иска бебе, но и не крие разочарованието си от мъжете. Моделката е твърда, че скоро не желае да има връзка, защото е отвратена от тях.

„Никога нямаше да се разведа. Колкото и лошо да беше станало положението, щях да търпя, но нямаше да предам семейството си“, категорична е Богданска.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.