Хлътнал над ушите: Богомил Грозев си намери майстора! (заведе новата при Гришо – снимки)

0

Този път Богомил Грозев си хвана естествена мацка, далеч от перфектното!

Майстора си намери бившият новинар Богомил Грозев, който за известно време се беше цанил и директор на Старинен Пловдив. Знаем, че Грозев имаше не една, а няколко уж сериозни връзки, както и брак с дъщерята на актьора Антон Радичев. Именно от него обаче, от собствения си зет, пропищя Радичев преди време, споделяйки, че Грозев го е фалирал, оставяйки му дългове за хиляди левове.

След като се раздели с щерката на актьора, Грозев се хвърли в друга авантюра, с доста барната и нагласена мадама, но и там нещата се спихнаха доста бързичко. Е, явно с новата му избраница положението е различно, поне засега.

Богомил Грозев е хлътнал над ушите в изгората си Стеф Загорова, с която е вече от месеци. Въпреки присъщата си досега стиснотия, той се къса да я води по почивки и то в чужбина. Днес взе, че я заведе и лично при Григор Димитров.

Преди минути Грозев пусна снимки, на които с гаджето му позират до Гришо и се канят да гледат мача му за купата на “Ролан Гарос” в слънчев Париж. Прави впечатление, че Стефи изобщо не е от мацките, които се контят пет часа пред огледалото. Тя няма и никакви корекции по себе си.

Загорова е напълно естествена жена над 40-те (поне на толкова изглежда), зъбите й не са оправени, кожата и косата са далеч от перфектното, но явно Богомил вече търси истинското, а не фалша. Пожелаваме им щастие!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.