Каква лъжкиня: Виж как Мария крие, че седи гладна от години! (СНИМКИ)

0

Мария я кара на въздух и вода, за да не качи!

Мария отново сащиса мрежата с нелепия си опит да излъже потребителите. Певачката, позната още като Мара Отварачката, качи две свои снимки от лъскава столична пицария. Кадрите показват как уж с огромна охота и вълчи апетит чалгарката си къса от пицата и след малко ще я нагъне цялата.

Казваме “уж”, защото в това няма и грам истина. Близки до Отварачката разкриха, че тя от години се подлага на зверски, буквално сомалийски глад, само и само да е все така кльощава. Знаем, че с годините фигурата се пази все по-трудно и се възстановява все по-бавно, а Марчето, отделно от всичко, е и ниска като гъба.

Всеки излишен килограм на нея ще й личи от самолет, затова и буквално живеела на въздух и вода. “Мария ако хапне едно яйце сварено и една салата веднъж на ден, е революция. За месо да не говорим. Чат-пат си позволява риба, но всичко, което приема, е в количества за джудже от приказките. Какви ти пици, какви ти пасти”, коментират източниците.

Всъщност като се вгледате добре в снимките, ще видите, че Мара е хванала пицата така, все едно е бомба, която аха да гръмне в ръцете й. Това определено не е човек, който обича храната и който си позволява да си доставя най-елементарното човешко удоволствие – да си хапне. По-скоро изглежда като наплашена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.