Краси Радков взимал едва 1000 лв. на лайф в „Капките“ (Слави му прибирал процент)

0

Жестоко преувеличени са слуховете за баснословният хонорар на Краси Радков в „Като две капки вода“. Оказва се, че комикът далеч не е прибирал най-високата сума за участието си, а дори напротив – примирявал се с трохи.

2000 лева бил хонорарът, под който се подписвал след всеки лайф в понеделник, писа „Уикенд“. За 3-те месеца, в които се излъчваха „Капките“ това прави грубо около 25 000 лева за целия сезон, което е една прилична сума.

Да, ама не. Като негов продуцент, Слави Трифонов прибирал половината от хонорара, което означава, че след всеки лайф Краси Радков е взимал скромните 1000 лева. 1000 лева за цяла седмица неуморни репетиции, танци, учене на различни езици и правене на маймуна на сцената на „Капките“.

Радков на няколко пъти бил на косъм да се откаже, но неустойките по договора били солени. Неслучайно комикът не искал да се съгласява да бъде участник, а предпочитал да бъде водещ, за каквато и роля се заблудил в началото, че го е поканил Маги Халваджиян.

Краси Радков отдавна се опитва да се откопчи от „прегръдките“ на Слави Трифонов, за да не дели половината си хонорар с него, но бил твърде лоялен към приятелството им.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.