Къци Вапцаров: Сам съм си виновен, че едва не умрях! Урочасах се!

0

Къци Вапцаров е убеден, че сам е предизвикал катастрофата, която едва не го уби, узна Горещо.

Емблематичният водещ от години е известен фаталист и не крие, че е силно увлечен по окултизма. Затова и е твърдо убеден, че сам е предизвикал инцидента, при който цивилен полицай го отнесе със скутера му на столична улица.

Снимка: Фейсбук

Нещо, за което Вапцаров обвинява единствено себе си. “Няколко дни преди катастрофата се похвалих във фейсбук, че съм умрял. Явно съм разтърсил космическите енергии и кармата ме застигна”, оплаквал се Къци пред близки и приятели, след като се прибра у дома след кратък престой в “Пирогов”. Това е самата истина – в седмицата преди инцидента Вапцаров сам се обяви за мъртвец, защото профилът му в социалната мрежа беше отрязан.

Очевидно стресиран от случката, водещият се е зарекъл да престане най-накрая с глупавите си майтапи и да се държи малко по-адекватно за възрастта си.

Дали това ще се случи в действителност е доста спорен въпрос, още повече, че Къци продължава да пуска нелепите си майтапи и за престоя си в болницата. “Травматолигията в “Пирогов”. Къци лежи потрошен на леглото и пъшка. Съседът му по кушетка предлага да го почерпи с дъвка, но водещият отказва: – В това състояние само кариес ми липсва.”

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.