Партньорът на Генка Шикерова взриви с апартамент за 180 бона!

https://goreshto.net/novini/partnyorat-na-genka-shikerova-vzrivi-s-apartament-za-180-bona/49279 Goreshto.net
Партньорът на Генка Шикерова взриви с апартамент за 180 бона!

Апартаментът на Косьо Караджов е повече от 250 квадратни метра!

Екранният партньор на Генка Шикерова - Косьо Караджов изби рибата с чисто нов апартамент, за "скромната" сума от 180 000 лева. Новият дом на водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви е с площ от повече от 250 квадратни метра и се намира в тузарски охраняван комплекс в столицата.

В момента Косьо Караджов се е заел да обзавежда жилището си като е обещал да го нареди като картинка. Той вече си е харесал мебелите и дизайна на апартамента, в който ще вдигне огромен и страховит купон в момента, в който всичко бъде готово.

[caption id="attachment_3891" align="alignright" width="300"]Косьо Караджов не може да се нарадва на новия си красив апартамент Косьо Караджов не може да се нарадва на новия си красив апартамент[/caption]

Преди Косьо Караджов живееше в апартамент, намиращ се в центъра на София, който му бе оставен в наследство от родителите му. Двамата родители на водещия почиват, когато той е още студент и Косьо остава сам. Той има брат, който обаче от години живее и работи зад Океана, така че наследственият апартамент си остава изцяло за Косьо Караджов.

Сега обаче той го продаде, за да може да си купи новия апартамент в луксозната и модерна сграда в елитния квартал, където казва, че се чувства повече от прекрасно. Макар и за тази доста солидна цена, Косьо Караджов обяснява, че е направил добра и изгодна сделка, а от отделените за апартамент пари дори му останали средства, за да си купи и част от обзавеждането.

Коя ли ще е щастливката, която Косьо Караджов ще отведе в новия си апартамент, чудят се дами по форумите и не крият завистта си към дамата, която ще покори сърцето на чаровния, а и заможен водещ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.