Блага Бонбонова с нова изцепка и нова порция зрителски хейт! (виж тук)

0

Блага Бонбонова си спечели нова порция ругатни от зрителите!

Блага Бонбонова за енти път затвърди мнението на зрителите, че е фурнаджийска лопата и човек без реална и ясна позиция. След чутовния скандал, когато Виктория Капитонова заля Алекс Гърдева с водка, мрежата кипна и продължава да ври и до настоящия момент.

Вместо да стои настрани и да си трае, щом няма какво да каже, плеймейтката Бонбонова реши да се навре отново в “светлините на прожекторите” и да се произнесе. Въпросната обясни в профила си в мрежата, че не подкрепя и не толерира никаква форма на агресия и насилие. И заяви, че Капитонова е постъпила зле и е сгрешила.

После обаче, за да се подмаже на рускинята, а и на останалите участнички, Блажка допълни, че все пак не се знаело какво точно е станало между двете и дали Алекс по някакъв начин не е провокирала сама този развой на събитията.

Тук вече потребителите кипнаха и направиха Бонбонова на нищо. Те масово я обвиняват в лицемерие и нагаждачество, както и в това, че няма грам лично мнение.

“Блага е супер тъпа. Винаги гледа да мине между капките и да не заема страна, че да остане суха от водата. Ами не става така, моето момиче. Щом нямаш характер, стой и си налягай парцалите, без да коментираш”, гневят се в нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.