Румен Радев се събира с бившата си жена! Гордите родители изпращат абитуриент (+Защо Деси Радева не е поканена на бала)

0

Георги Радев на бала на сестра си Дарина
Георги Радев на бала на сестра си Дарина

Президентът Румен Радев се събира с бившата си съпруга Гинка, научи Goreshto.net. Причината – гордите родители ще изпратят своя син Георги като абитуриент след броени дни.

На голямата семейна сбирка ще присъстват двете баби на баладжията, както и сестра му Дарина, която бе абитуриентка пред 2 години, а сега е студентка в НАТФИЗ. От празника ще отсъства обаче настоящата съпруга на Румен Радев и първа дама Десислава Радева. Тя не присъстваше и на бала на Дарина, а причината са обтегнатите й отношения с родата на мъжа й.

Деси Радева не се разбира добре нито с бившата съпруга на президента, нито с неговата майка. Макар че с двете му деца са в прекрасни отношения, първата дама преценила, че е по-добре да не нагнетява напрежение на празника.

Георги Радев завърши столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“, пише „Ретро“. Засега никой не знае накъде се е насочил президентският наследник, тъй като интересите, които демонстрираше, бяха единствено към футбола. През последната година обаче той се отдръпнал от спорта и се съсредоточил изцяло върху кандидатстудентските изпити.

Едно е ясно – Георги няма да тръгне по стъпките на татко си с авиацията, тъй като сам е признавал, че не го влече. Предполага се, че ще се насочил към модерна инженерна специалност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.