Чутовен скандал: Колежка зашлеви пияната Алла Пугачова на сцената! (виж още)

0

Колежка обърна главата на Алла Пугачова пред зрители!

Нечуван скандал се разрази по време на концерта на руската мегазвезда Алла Пугачова в Израел. Там певицата е била поканена да пее за мастит руски олигарх, живеещ в Израел, но не сама, а в компанията на още две певици. Това са Ирина Алегрова и Ирина Панаровская.

Преди участието си, Алла, която от два месеца също живее в Израел с мъжа си Максим Галкин, била страшно изнервена. Явно не й се нравело, че ще дели сцената с другите две, особено с Панаровская, която отдавна не понася по незнайни причини.

Дали заради това, или просто си обича чашката, но Алла сръбнала доста преди да се качи на сцената, обясняват хора зад кулисите на шоуто. Подпийнала порядъчно, да не кажем пияна, Пугачова започнала концерта, в пакет с двете Ирини.

В един момент публиката поднесла кошница цветя, специално за Панаровская, но преди да се добере тя до тях, Алла ги грабнала и ги сложила до себе си. От публиката се повикнали, че цветята не са за нея, но Алла не само не ги дала, а започнала да се заяжда и да подмята нелепици по адрес на колежката си.

Алегрова се опитала да защити кротката Панаровская, но в един момент не й издържали нервите й зашлевила шамар на Пугачова пред очите на опулената публика. “Алла едва не се препарира, не очакваше това и остана втрещена”, коментират присъстващи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.