Слави Трифонов искал Краси Радков да води “Капките”! Актьорът на косъм да не участва в шоуто

0

Победителят в „Като две капки вода“ Краси Радков е бил на косъм да не участва изобщо в музикалното риалити. Това стана ясно по време на снощния лайф, след като продуцентът Маги Халваджиян разказа за перипетиите, които е имал с комика.

Първоначално Маги трябвало да убеди мениджърът на Краси – Слави Трифонов, да позволи на Радков да се включи в „Капките“. След дълъг разговор с Дългия, актьорът се обадил с радостната вест на Халваджиян: „Човече, ще водя „Капките“.

Маги обаче го попарил, като уточнил, че не го кани за водещ или жури, а за участник. И Краси категорично отказва. Той обяснил на Маги, че не може да пее и няма как да се справи с имитациите. А и Слави предпочитал Радков да бъде водещ, от което ще вземе много по-голям хонорар. В крайна сметка, след дълги преговори и убеждавания, Радков се съгласява.

Но излиза прав – наистина не може да пее. За разлика от него, Александър Сано, който също не е професионален изпълнител, а актьор, се справяше много по-добре от него със задачите и показа неоспорим талант в пеенето. Публиката обаче избра Краси Радков за победител, което предизвика смесени реакции у феновете. Според голяма част от тях Краси не е заслужавал победата, а е спечелил благодарение на SMS-ите на големия екип на Слави.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.