Краси Радков дари наградата си от победата в Като две капки вода

0

Краси Радков дари наградата си от Като две капки вода, видя Горещо.

Комикът, очаквано или не, спечели шоуто за имитации, като наградата му беше чисто нов автомобил. При връчването му на символичния ключ, Радков обяви, че няма да запази возилото за себе си, а ще го дари на детската педиатрия в София, тъй като е ходил там и условията са ужасяващи. Парите от финала пък дари на старчески дом на артистите в София.

Снимка: Нова ТВ

Втори остана Александър Сано, а на трето място се нареди Крисия Тодорова. Всъщност именно нейното присъствие на финала успя да разяри много сериозно зрителите.

Младата певица цял сезон се представяше изключително неубедително, като един от малкото й силни образи беше този на Кристина Агилера, чиято песен Hurt изпя в памет на баща си.

Въпреки това обаче Тодорова нямаше място на финала, още повече, че извън него остана безспорен талант и в пеенето и в имитациите като Руслан Мъйнов. Неслучайно феновете заподозряха, че Маги Халваджиян и цялата продукция умишлено тикат Крисия напред.

„Насила я натикаха във финала, няма място там“, коментираха онлайн потребителите след финала. Неслучайно много от тях бяха скептични, че гласуването в последния епизод ще е честно, тъй като смятаха, че гласят Крисия за победител. В крайна сметка обаче любовта на зрителите към Краси Радков надделя, въпреки не твърде убедителното му представяне като Емил Димитров.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.