Орхан Мурад се ожени набързо за новата! Камелия дори не си сложи грим на сватбата

0

Скоростна сватба вдигна фолк певецът Орхан Мурад. Изпълнителят на „Обичам те още“ мина под венчилото с новата си половинка Камелия Добрева. Двамата си казаха „Да“ уикенда, като от снимките на церемонията личи, че булката не е имала много време да подбере сватбения си тоалет, аксесоарите или пък дори да се подготви с подходяща прическа и грим.

Всъщност Камелия не само че не е заложила на професионален макиаж – младоженката няма почти никакъв грим, освен малко спирала и околоочна линия. Дори червило не личи. Булчинската рокля, макар и бяла, също не блести с особено изящество и стил, а е обикновена и видимо с никокачествена изработка.

Според някои причината е, че в момента младоженците не са в особено цветущо финансово състояние и не могли да си позволяват голям масраф за сватбата. Те обаче настоявали да се оженят и макар в тесен кръг, да отпразнуват любовта си.

Според други пък Камелия смятала за излишно да дава пари за прически и професионален грим, при положение че най-важният човек в живота й да няма види тези дребни подробности.

Самият Орхан Мурад също не бе заложил на скъп костюм и дори нямаше вратовръзка, но пък за сметка на това изглеждаше изключително щастлив.

Само преди година след грандиозен скандал той се разведе с бившата си съпруга Шенай, от която има две дъщери – Сузанита и Александра.

Снимки: Фейсбук
Снимки: Фейсбук

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.