Двама фаворити в люта битка за голямата победа в “Като две капки вода” утре! (виж още)

0

Ето кои двама са фаворитите за победител в “Като две капки вода”!

Двама души ще се изправят един срещу друг и ще заформят люта битка за победата в “Като две капки вода” утре вечерта. Казваме двама и не сме се объркали – нищо, че финалистите са четирима. Както знаем, това са Дарин Ангелов, Александър Сано, Краси Радков и малката Крисия. Именно Краси Радков и Крисия обаче ще премерят сили за победата.

Източници от кухнята на шоуто, а и самите зрители в мрежата, са убедени, че тъкмо един от двамата ще стане фаворит на този сезон. Причината е, че Краси Радков се радва на зрителска подкрепа още от самото начало, заради маймунджилъците, които прави на сцената. А Крисия и трагедията, която преживя насред шоуто, тотално преобърнаха отношението на публиката.

Знаем, че в началото мало и голямо се бе втурнало да плюе порасналото вече момиченце като я обвиняваха, че гласът й се е променил, че не можела да пее и подобен род злобни простотии. След като баща й се спомина неочаквано обаче, дори хейтърите явно се почувстваха неудобно и се засрамиха.

Детето показа невероятна сила и воля като продължи участието си, което мигновено я превърна във всеобща любимка на всички. И признаваме, че и според нас заслужава да грабне победата. Какво ще стане утре обаче, ще видим тепърва. Успех на участниците!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.