След скандала: Селена Гомес се извини, не искала да се гаври с Хейли Бийбър! (виж още)

0

Селена Гомес обвинена в подигравки към Хейли Бийбър!

Селена Гомес и Хейли Бийбър отново станаха причина за сплетни, коментари и скандал. Феновете им отвъд океана следят всеки техен ход и само гледат за какво да се хванат, за да ги вкарат във война. Преди дни, тази седмица, Гомес качи в своя си ТикТок клипче, на което показва ритуалите си за красота. Поредица от подобни видеа прави Хейли Бийбър и то отдавна.

Наблюдателни последователи на Гомес и Хейли забелязаха обаче, че Селена се държи префърцунено и прави саркастични муцунки във видеото, докато се глези с козметиката. И, разбира се, това веднага бе свързано с гавра с Хейли.

Прочела коментарите, в които я нападаха и обвиняваха, че е злобна и зла, Гомес първо се извини на всички и обясни, че не е имала нещо подобно наум. “Не съм искала да засегна никого, още по-малко пък Хейли. Ако някой ме е разбрал грешно, моля да извини”, каза Селена. После обаче моментално заключи поста си за коментари и изтри гадните.

Знаем, че Гомес години наред имаше сериозна връзка и луда истинска любов с Джъстин Бийбър, който неведнъж разбиваше на парченца сърцето й и дори я поболя. След това той избра Хейли и се ожени за нея – нещо, което нито веднъж не предложи на любящата го Селена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.