Мина 50, но не миряса: Камелия си показа… детеродния орган! (СНИМКИ)

0

Камелия се разчекна, набедиха я в ексхибиционизъм!

Чалга иконата Камелия отдавна чукна 50-така, но така и не миряса. Певицата умора няма и не спира да си показва голотиите в нета, въпреки че реално е обвързана от дълги години само с един мъж – Цветин. Той пък от своя страна явно я обожава дотам, че не й прави проблеми и сцени на ревност. А има защо.

Преди малко Камито лъсна в мрежата в целия си разкош като си показа дори… детеродния орган. Да, разбира се, обута е с гащи, които обаче не променят общото послание на фотоса. А именно – ела и ми го тури!

Камелия се е барнала в кърваво червен потник, от който силиконовите й балкони са почти на показ, а под него ясно личат изрязаните черни прашки. При все, че кадърът не е от плажа, а е заснет в домашна обстановка, си бие буквално на п*рно, коментират потребители.

“Тая не се спря. Сигурно страда от нимфомания или по-скоро е ексхибиционистка. На нейните години жените вече са баби с внучета, а тя се прави на гореща секси гърла. Ами, Ками, да прощаваш, но и гола да се разчекнеш, младите са си млади”, пишат в нета.

Други обаче, особено мъже, приветстват всеки подобен кадър от изпълнителката, който ги хвърля в разгорещени и мокри фантазии.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.