Търсеше си го: Виктория Капитонова ревна за роза от Виктор! (виж още)

0

Ще прояви ли милост Виктор към сълзите на Виктория Капитонова?!

Просеше си го цели два месеца. Виктория Капитонова не спря да злобее, да наглее и да подклажда скандали в “Ергенът” от самото начало на формата. Особено срещу врагинята си Александра Гърдева, която очевидно се превърна във фаворитка на Виктор Стоянов, при това без да прилага чалъмите на рускинята.

Е, тази вечер нещата ще претърпят рязък обрат, а Виктория ще лее сълзи – този път обаче не за миналото, а за роза от Виктор. Прословутото заливане с вино, което се говореше, че Капитонова ще предприеме към Алекс на финала, се оказва днес.

Двете ще се изправят отново една срещу друга с яростен сблъсък, който отново е породен от злобата на Виктория. Александра ще се опита да я контрира и да се защити, а Капитонова ще избеснее дотам, че да й лисне чаша в лицето.

Гърдева ще се разстрои страшно (и съвсем нормално за ситуацията), а нещата няма да останат скрити за Виктор. Стоянов ще вземе страната на Алекс, която ще избухне в ридания на рамото му, докато той почти влюбено я утешава.

В края на вечерта една от четирите полуфиналистки ще излети от имението, но на самата церемония, при получаването на розите, Капитонова няма да издържи и ще се разреве жестоко. Дали Виктор ще прояви милост към номерата й и ще я остави да продължи?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.