Андреа се оля да проси секс: Питат я за цената! (още подробности + снимки)

0

Андреа се изтипоса като съща проститутка в мрежата!

Оля се. Буквално. Бившата на Кубрат Пулев явно така е загоряла за секс, че вече 2 не види. Андреа от години не може да се похвали с “облечени” снимки, но този път мина границите и се пусна в нета така, сякаш си търси оплодител.

Голите снимки, които пусна, една от които и директно върху креват, взривиха мрежата, но отзивите не бяха ласкателни за нея. Освен множеството коментари (които тя чевръсто триеше), че е прекалила с вталяващите програмки, зачестиха и въпросите за колко е готова да го направи.

“Цена?”, “Каква ти е тарифата?”, “Колко искаш за една вечер?” – подобни питания заляха фотосите й, но админите бързо си вършеха работата. На фона на мераклийските подмятания на загорели типове, момичета изразиха искреното си съжаление към певицата, която според тях “явно не е с всичкия си”.

“Толкова ли си зле, бе?! Толкова ли ти липсва интерес от мъжка страна, че си опряла да си показваш постоянно анатомията, при това чужда, не твоята?! Всички те знаят какво кюфте си, а тук се дялкаш като за световно. Ами нали като легнеш с някого, ще ти види месата бе, Теодорче”, пишат потребителки.

Всъщност това е и една от причините преди време на Кобрата да му писне и да бие шута на Андреа. Той публично е заявявал, че не е съгласен с “проститутските” й кадри, но тя така и не се вразуми.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.