Ето в какъв рай живее Наталия Симеонова! Бившата водеща на „Море от любов“ тъне в лукс във Флорида (ВИДЕО)

0

Живот си живее бившата водеща на „Море от любов“ Наталия Симеонова в Щатите и през ум не й минава да се връща в България. Вече повече от година тя е във Флорида, Тампа, където от години е и бившият й Денис Ризов. В момента двамата живеят заедно в просторното му жилище в град Тампа и по всичко личи, че отново са се събрали.

Наталия обожава живота във Флорида и често публикува снимки и клипове от ежедневието си там. На повечето от тях може да се види районът, в който живее, както и затвореният комплекс, където Денис се нанесе преди повече от 20 години.

Мястото наистина е прекрасно. Заобиколено от палми, екзотични птици и много зеленина, американското им имение се намира на брега на залива в Тампа и предлага прекрасна гледка акостиралите луксозни яхти в района.

Жилището разполага с няколко спални, просторен дневен тракт с кухня и трапезария и 3 бани с тоалетни. Има къде да им отседнат гости от България, както и дъщеря им Вики заедно с гаджето си Божко.

Денис закупува просторния апартамент още през 1998 г., когато цените са били приемливи. Към днешна дата жилище във въпросния затворен комплекс се оценява на над милион, разказват запознати.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.