Аман от толерасти! Келвин Клайн взе за модел за Деня на майката бременен… мъж! (Потрес фото)

0

Криворазбраната толерантност в световен аспект вече взема все по-застрашаващи размери, видя Горещо.

Модният бранд „Келвин Клайн“ се присъедини към това твърде модерно разбиране за свобода и реши да използва за една от последните си реклами бременен… мъж! Въобще не се подлъгвайте по космите на въпросния индивид. Това всъщност е жена, която обаче идентифицира себе си като мъж.

Снимка: Kalvin Klein

Той/тя се нарича Роберто Бете и очаква дете. Което не е ясно как ще бъде кърмено, тъй като ясно се виждат белезите под гърдите му, останали от операцията по отстраняването им. Партнорката (?) му пък е бивш мъж, който се идентифицира като жена. Двамата са категорични, че е много по-вано детето да бъде направено със сърце, а не с тяло.

Скандалната двойка е избрана от модния гигант по повод американския Ден на майката, който беше отбелязан тези дни отвъд Океана. Неясно защо те твърдят, че въпросната фотосесия е с цел единствено да подкрепи майките и жените по света. Тъй като това била „реалността на новите семейства“.

Друг е въпросът доколко това нещо може да бъде счетено за нормално. А пък за съжаление социалната мрежа не предлага бутон „Не харесвам”…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.