Рени на ръба на отчаянието – синът й не излиза от дискотеките, не иска да чуе за нея

0

Рени е на ръба на отчаянието, узна Goreshto.

Певицата се чуди какво да прави със 17-годишния си син, който от няколко години живее само с баща си. И не иска и да чуе за майка си. Нещо повече, тя няма никаква връзка и контрол над него. А той вече сериозно се е заел със задачата да проваля живота си, издават запознати.

Снимка: инстаграм

Тийнейджърът Борис буквално не излиза от дискотеките и нощните клубове и е оставил училището на заден план. Той дори не крие, че се отдава на системни запои и редовно се фука със снимки, на които позира или с цигара, или с така модерните сред подрастващите балони с райски газ.

Борис е преживял и сериозна визуална трансформация, която видимо се дължи на фитнса. От някога пухкавото момченце, той се е отървал от излишните килограми и се изживява като мачо.

Очевидно обаче баща му, с когото младежът живее, няма време да го възпитава, още повече, че преди броени месеци той стана баща за пореден път – този път на момиченце. Както знаете, Рени и Борис Пилософ имаха дългогодишна връзка, плод на която са двамата им сина.

Тя дори замина за Израел по негово желание, но въпреки това отношенията им претърпяха крах, според запознати и заради бащата на Борис, който не можел да приеме, че майката на внуците му е чалгаджийка, пееща по заведенията.

Източник: Лупа

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.