Слави Трифонов съсипан! Голямата му любов се омъжи! Продава и апартамента му

0

Слави Трифонов е съсипан от мъката, след новината, че голямата любов на живота му – Мартина Огнянова, се е омъжила, и то за най-големия му враг. Бившата балерина от „Магаданс“ е казала „Да“ на боксьора Коко Колев, с когото навремето изневери на Дългия и го остави заради него.

Мартина вече официално се подвизава с фамилия Колева, с което окончателно попари надеждите на Слави, че някога могат отново да се съберат.

Всъщност бившата танцьорка и Коко са от дълго време заедно. Освен сериозна връзка, те имат и общ бизнес с хранителни добавки, а отскоро водят и психологически семинари.

Макар да имат две момчета, те едва сега са се решили да минат под венчилото. Именно липсата на брак между двамата досега давала надежди на Дългия, че Мартина може да се раздели с Коко.

Това обаче така и не се случило. На тайна церемония преди месец двамата си казали „Да“ и вече правят планове за закупуване на второ жилище. За да финансира семейната мечта, Мартина щяла да продаде 3-стайния апартамент в „Бояна“, който Слави й подари навремето. Жилището имаше сантиментална стойност за бившата танцьорка, но по всичко личи, че вече не таи и капка емоция спрямо Дългия.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.