Тото изкара унизителен чат с Буч! Рапърът му писал след интервюто с Ицо Хазарта

0

Унизителен чат с рапъра Красимир Геров-Буч изкара Тото от „СкандаУ“. Той публикува във Фейсбук скрийншот от съобщенията, които Буч му е писал малко след като излезе интервюто му с Ицо Хазарта.

Във въпросното интервю депутатът на няколко пъти се изказа неласкаво за Буч. Рапърът се почувствал обиден и решил да пише лично на Тото. „Защо ми затваряш телефона?! Вдигни и говори, не ми драскай тука, като някоя девойка“, изнервя се Йотов на съобщенията. Буч го захапва, затова че не е бил канен в студиото за интервю, но Тото го апострофира: „Каних те много, много преди това. Виж си историята в телефона кога сме се чували!“.

Буч обаче отговаря, че все пак не е бил длъжен да приеме поканата и рапърът от „СкандаУ“ избухва: „Ами като си бил тарикат, сега не пискай!“.

Тото пусна скрийшот от разговора им, който предизвика вълна от реакции. Според повечето Тото и прав и Буч преиграва с мрънкането си. Други обаче са на мнение, че интервюто с Хазарта е било откровено злобно и насочено срещу бившите членове на „Ъпсурт“. Те напомнят на Тото, че е редно сега да даде право на отговор на Буч, без значение, че навремето същият му е отказал.

В официалната си Фейсбук страница Буч написа дълъг коментар по темата, в който опровергава всяко едно от твърденията на Хазарта в интервюто.

В свое изявление във Фейсбук той се оплака, че не е получил право на отговор. Вижте го: Буч във Фейсбук

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.