Преслава: Галена бършеше сълзите ми /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/preslava-galena-barsheshe-salzite-mi-video/49276 Goreshto.net
Преслава: Галена бършеше сълзите ми /ВИДЕО/

Преслава и Галена се готвят за своя юбилей със сърца, изпълнени с носталгия

Невероятната дружба на Преслава и Галена продължава вече 10 години. Двете започнаха в "Пайнер" в един и същ период. По-големите на възраст почитатели на поп-фолка помнят как хубавиците даже не се подвизаваха с тези свои имена, които днес виждаме по телевизия Планета. Преслава започна като партньорка на Милко Калайджиев в няколко интересни дуетни песни и тогава чалга любителите я знаеха като Петя. Галена пък започна под името Галя.

[caption id="attachment_3871" align="alignright" width="300"]Presi-Galia Преслава и Галена - приятелки до гроб[/caption]

С началото на 2004 година обаче бе поставено и началото на голямата кариера на двете хубавици в "Пайнер". По това време те са нямали особено големи финансови средства, а са били и на по 20 години, което означава, че Милко Калайджиев, който ги откри за "Пайнер", им е направил най-голямата услуга в живота. Преслава и Галена първоначално са заживели заедно на квартира и това ги е направило много близки, пише Skandalno.net. Двете новоизлюпени певици са си делили абсолютно всичко и са си помагали много.

Преслава с носталгия и усмивка днес си спомня една случка от миналото. Тя и Галена са отишли с автомобила на втората до София, за да изберат рокля за Преси, която щяла да бъде гост в нощен клуб в Македония. В онези времена Митко Пайнера явно е карал певиците лично да си избират тоалетите, но младите фолк диви така и не успели да намерят това, което търсели. На връщане Преслава била обляна в сълзи и много плачела, че ще разочарова шефовете си, идвайки без обещаната покупка на тоалет за участието. Тогава Галена й е бърсала сълзите едновременно с шофирането. Преси помни този жест и до днес, тъй като постъпката на приятелката й и колежка била наистина много мила и човечна.

Goreshto.net ви припомня как точно започнаха музикалните кариери на Преслава и Галена в следващите два видеоклипа!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.