Горещо Жълто Новини Шоубизнес

Браво! Жана Бергендорф официално призната в Лондон! /СНИМКИ/

Жана Бергендорф осъществи една от най-гигантските си мечти!

Победителката в тазгодишния сезон на X Factor Жана Бергендорф осъществи една от най-гигантските си мечти и прослави България в Лондон. Екзотичната и много талантлива изпълнителка бе официално призната за невероятен артист в Лондон и то от големия музикален продуцент Саймън Кауъл.

Саймън Кауъл е работил с едни от най-прочутите имена в света на шоубизнеса и затова признанието му към българката Жана Бергендорф е абсолютно и неопровержимо доказателство за уникалния й талант.

Жана Бергендорф е безкрайно щастлива от ценното признание!
Жана Бергендорф е безкрайно щастлива от ценното признание!

По време на визитата си в Лондон, Жана Бергендорф и Саня Армутлиева се срещнаха не само със Саймън Кауъл, но и с редица изпълнители на Острова, от които Жана Бергендорф почерпи много ценни съвети и опит.

Най-горди от нея остават многобройните й фенове, които не спряха да вярват и да я подкрепят нито за миг по време на музикалното риалити. Те до последно бяха убедени, че тъкмо Жана Бергендорф е певицата, която трябва на страната ни, за да ни представи и утвърди пред света. И се оказаха напълно прави, тъй като самият Саймън Кауъл призна Жана за изпълнителка от световна величина, достойна за всички големи сцени по света.

Жана и големият Саймън Кауъл!
Жана и големият Саймън Кауъл!

“Подобно нещо от устата на Кауъл може да се чуе твърде рядко, затова Жана Бергендорф трябва да се чувства страшно горда и поласкана. Освен това Кауъл бе отлично наясно с биографията й и с изпълненията й в българското риалити, защото го е заинтригувала. Жана е поредното живо доказателство, че мечтите се материализират, стига да ги преследваш безотказно”, коментират близки до победителката Жана Бергендорф.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.