Лекарства съсипаха тялото на Деси Радева! Жената на президента се покри заради фигурата си

0

Лекарства съсипаха перфектната фигура на Десислава Радева. Съпругата на президента е била на тежки медикаменти заради ковид инфекцията, която изкара последно, и най-вече заради сериозната операция от аневризма, която претърпя.

В продължение на няколко месеца тя е трябвало да приема сериозни кортикостериоди, от които буквално подпухнала. Това обяснява и защо Деси толкова дълго отсъстваше от публичните мероприятия.

Откакто стана първа дама, тя бе неотлъчно до Румен Радев, докато тази година пропусна честванията за 3 март, премиерата на „Ботев“, на която всички очакваха да присъства, и други събития. Това е изключително нехарактерно за Деси и събуди доста въпроси.

Запоследно Радева се появи на Великденското богослужение в храма „Александър Невски“ заедно с президента, пише „Минаха години“. На всички направи впечатление рязката промяна в стила й – този път Деси не бе заложила на впит костюм, който да подчертава фината й фигура. Тя бе облечена в широк черен панталон и дълго широко палто, което прикриваше наедрелите й форми.

Видно бе как връхната дреха обемаше пълното й тяло, което обяснява и нежеланието й да се показва през последните месеци.

„Страничните ефекти на кортикостериодите често са рязка промяна в теглото и за съжаление след това организмът по-трудно възвръща предишните си килограми“, обясняват специалисти.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.