Анджелина настръхна: Вадят наяве пикантерии от живота й с Пит!

https://goreshto.net/novini/andzhelina-nastrahna-vadyat-nayave-pikanterii-ot-zhivota-y-s-pit/49274 Goreshto.net
Анджелина настръхна: Вадят наяве пикантерии от живота й с Пит!

Анджелина Джоли е сериозно притеснена, издават хора от обкръжението й!

Приказната Анджелина Джоли е сериозно притеснена, но този път не за здравето си или за гладуващите деца в Сомалия, а за личния си живот с Брад Пит. Тайни от който ще излязат наяве в най-скоро време и обещават да се превърнат в нещо повече от сензация. Те могат да сринат градения с години имидж на красавицата.

Въпросните тайни и пикантни подробности от любовта и връзката й с Брад Пит ще бъдат разкрити и запокитени в лицето на читателя не от друг, а от възможно най-достоверния източник - бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън.

[caption id="attachment_3858" align="alignright" width="300"]Анджелина е силно притеснена от това, което би разказала бившата й съперница Анджелина е силно притеснена от това, което би разказала бившата й съперница[/caption]

Рейчъл от "Приятели" е решила да издаде автобиографична книга, в която надълго и нашироко, с пълни подробности да отдели цяла една глава за изневярата на Брад Пит и начинът, по който Анджелина го е отнела от нея. Дженифър Анистън издава, че знае много детайли от свалките на Анджелина и Брад, както и анатомични подробности от креватните им сценки, от които читателите биха се изчервили.

Точно това не иска да допусне Анджелина Джоли и само мисълта, че книгата на Дженифър може да види бял свят, я ужасявала, признават близки до семейство Бранджелина.

За жалост обаче тя не може да направи нищо, за да възпрепятства написването и издаването на автобиографията на Анистън. Единственото, за което Анджелина и Брад могат да се молят е Дженифър да прояви добра воля и милосърдие, и сама да спести най-пикантните и атрактивни за медиите по цял свят подробности. Дали тя ще го направи обаче?!...

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.