Горещо Жълто Новини Свят

Анджелина настръхна: Вадят наяве пикантерии от живота й с Пит!

Анджелина Джоли е сериозно притеснена, издават хора от обкръжението й!

Приказната Анджелина Джоли е сериозно притеснена, но този път не за здравето си или за гладуващите деца в Сомалия, а за личния си живот с Брад Пит. Тайни от който ще излязат наяве в най-скоро време и обещават да се превърнат в нещо повече от сензация. Те могат да сринат градения с години имидж на красавицата.

Въпросните тайни и пикантни подробности от любовта и връзката й с Брад Пит ще бъдат разкрити и запокитени в лицето на читателя не от друг, а от възможно най-достоверния източник – бившата съпруга на Брад Пит – Дженифър Анистън.

Анджелина е силно притеснена от това, което би разказала бившата й съперница
Анджелина е силно притеснена от това, което би разказала бившата й съперница

Рейчъл от “Приятели” е решила да издаде автобиографична книга, в която надълго и нашироко, с пълни подробности да отдели цяла една глава за изневярата на Брад Пит и начинът, по който Анджелина го е отнела от нея. Дженифър Анистън издава, че знае много детайли от свалките на Анджелина и Брад, както и анатомични подробности от креватните им сценки, от които читателите биха се изчервили.

Точно това не иска да допусне Анджелина Джоли и само мисълта, че книгата на Дженифър може да види бял свят, я ужасявала, признават близки до семейство Бранджелина.

За жалост обаче тя не може да направи нищо, за да възпрепятства написването и издаването на автобиографията на Анистън. Единственото, за което Анджелина и Брад могат да се молят е Дженифър да прояви добра воля и милосърдие, и сама да спести най-пикантните и атрактивни за медиите по цял свят подробности. Дали тя ще го направи обаче?!…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.