Сензация: Анджелина Джоли влезе неглиже в украинско кафене! (ВИДЕО)

0

Анджелина Джоли сащиса украинците, цъфна в тяхно кафене!

Страшна сензация разтърси света преди часове. Видео с Анджелина Джоли стана вайръл не за минути, а за секунди, защото показва актрисата в… украинско кафене. Да, Джоли е в Украйна и по-специално в града Лвов. Така и не се разбира обаче защо е там, до момента официална информация няма.

Прави впечатление, че Анджелина, както винаги, се държи съвсем непринудено и естествено. Тя влиза най-спокойно в кафенето, облечена напълно небрежно, дори неглиже. Косата й е прибрана и ако не знаеш, че това е Джоли, ще я вземеш за напълно обикновен човек, отишъл да си вземе кафе.

Разбира се, веднага всички, които я зърват, я разпознават като по-смелите искат автограф. Анджелина не отказва, подписва се в усмивка, още преди да поръча това, за което е дошла. После маха любезно с ръка на останалите в заведението й леко смутено отива на бара.

Култов е кадърът с момче на видима тийнейджърска възраст, което спокойно си рови в телефона и очевидно не е осъзнал кой се разхожда на сантиметри от него. Всички продължават да се чудят какво прави Анджелина в Украйна, но вероятно отговорът ще е ясен до часове.

Както знаем, тя е Посланик на добра воля към ООН и редовно помага и отразява проблемите на бежанците в различни краища на света.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.