Вдигнаха скандал на Бориса Тютюнджиева в "КЪРТИЦАТА"

https://goreshto.net/novini/vdignaha-skandal-na-borisa-tyutyundzhieva-v-karticata/49273 Goreshto.net
Вдигнаха скандал на Бориса Тютюнджиева в "КЪРТИЦАТА"

Бориса Тютюнджиева бе нападната словесно в "КЪРТИЦАТА"

Голям скандал с участието на Бориса Тютюнджиева в "КЪРТИЦАТА: Разтърсване" видяха зрителите на TV7. Бориса се скара жестоко с Марина Мицич. Тя обаче стана по-скоро жертва на пререканията между Марина и Христина Русева.

Целият спор тръгна от показаното лицемерие от страна на Марина, която в момента е приятелка с Емил Каменов, но преди старта на риалитито тя се е видяла с Христина и мъжа й Емил Русев, като на тази среща ги е помолила да я пазят от Каменов, който изглеждал агресивен и я било страх от него. В момента обаче отношението на Марина към Емил Каменов е тотално различно и затова тя се издразни максимално на припомнянето на Хриси за срещата отпреди шоуто.

[caption id="attachment_3851" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева си изпати от спора между Марина и Христина Бориса Тютюнджиева си изпати от спора между Марина и Христина[/caption]

От всичко това обаче си изпати най-вече Бориса Тютюнджиева, която искаше просто да успокои нещата, казвайки на спорещите да не се впрягат толкова за една игра. Чувайки това обаче, Марина Мицич направо избухна. Тя нарече Бориса с обидното определение "пикла", тъй като била с 3 години по-малка и трябвало да я уважава. Това разстрои тотално Тютюнджиева и тя потърси даже физическа саморазправа, но останалите не допуснаха това да се случи, видя Goreshto.net.

В последствие Марина размисли и се извини на Бориса за обидата, но красавицата не пожела да прости. Пушката пък мъдро заключи, че след излизането на Кети това щял да бъде само първият от многото скандали в "КЪРТИЦАТА 2".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.